Ingvard Wilhelmsen

Helseangst

– Mange som sliter med angst sliter med helseangst og i koronatiden har nok mange følt ekstra på helseangst. Hva kan man gjøre for å bekymre seg mindre? I panelet ønsker vi å ha med noen fra Angstringen som har erfaring med helseangst, sammen med Ingvard Wilhelmsen.

Han har arbeidet som overlege ved konsulttjenesten Psykiatrisk Klinikk på Haukeland Sykehus og hatt stillingen som professor ved Klinisk institutt ved samme sykehus (professor emeritus etter nådd pensjonsalder). I 1995 etablerte han Norges eneste klinikk for hypokondere.

Klinikken er en liten seksjon av Medisinsk Poliklinikk ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen. Han har skrevet flere bøker og gjennom en årrekke reist rundt og holdt foredrag om temaet.

Dato

23 feb 2021
Expired!

Tid

19:00 - 21:00
Kategori

Arrangør

Angstringen Norge
Telefon
22 22 35 30
E-post
post@angstringen.no

Foredragsholder

  • Ingvard Wilhelmsen
    Ingvard Wilhelmsen

    Han har arbeidet som overlege ved konsulttjenesten Psykiatrisk Klinikk på Haukeland Sykehus og hatt stillingen som professor ved Klinisk institutt ved samme sykehus (professor emeritus etter nådd pensjonsalder). I 1995 etablerte han Norges eneste klinikk for hypokondere. Klinikken er en liten seksjon av Medisinsk Poliklinikk ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen. Han har skrevet flere bøker og gjennom en årrekke reist rundt og holdt foredrag om ulike temaer.