Støtt vår nye forening

Etter 37 år med drift, gikk stiftelsen Angstringen Norge konkurs i juni 2023. Plutselige endringer i støtteordningen fra Helsedirektoratet, gjorde at vi og flere andre organisasjoner sto uten støtte. Vi jobber nå med å komme tilbake som en ny og demokratisk forening.

Høsten 2023 har foreningen – Angstringen Norge 2023 – på plass ett nytt styre som jobber for å sikre og fornye Angstringen Norge sitt tidligere arbeid. Alt arbeid foregår nå på frivillig basis. Dette er tungt, men vi vet hvor viktig vårt tilbud er. Vi gir oss ikke før «hver sten er snudd» og vi igjen er tilbake.

Ønsker du å støtte vår nye forening, så vi igjen kan utgjøre en forskjell for mange, så setter vi stor pris på dette. Vi starter helt på nytt og hver krone er med å bidra.

Vi kommer tilbake med mer informasjon underveis.

Støtt oss på Vipps nummer: 825940