Maria Abrahamsen Østhassel

Hvordan få bedre psykisk helse?

Vi inviterer til gratis webinar!
Hvordan få bedre psykisk helse? Er det de unge som har blitt hardest rammet av koronatiltakene? Er det noe positivt fra koronatiden som vi kan ta med oss videre?
Deltakelse er uten lyd og bilde, navn er valgfritt (kan være anonym).
Maria Abrahamsen Østhassel er psykologen bak den populære TikTok-kontoen @psyktdeg hvor hun formidler og omtaler ulike tema innen psykisk helse med en lettfattelig og humoristisk stil. Maria brenner for ungdomspsykologi og opprettet kontoen under pandemien med et ønske om å nå ut til ungdom med tips og råd til hvordan man kan ivareta sin egen psykiske helse. Ved bruk av humor, dans, skuespill og et brennende engasjement byr hun på seg selv for å formidle faget. Slik når hun ut med psykologisk kunnskap på en helt ny måte gjennom korte filmsnutter på TikTok, Instagram og Facebook.
Maria har jobbet i BUP på Sørlandet Sykehus fra 2016 til 2020, og har tidligere jobben som kommunepsykolog. Hun vant den høytstående Åse Gruda Skard-prisen i 2020. Hun er nå aktuell med boken psykt deg utgitt på Frisk Forlag som retter seg mot ungdom, med tips og råd innenfor psykisk helse.
I tillegg til Maria vil det være et panel med representanter fra Angstringen.