Mann og korona

Angst i koronatiden – en webinarserie

Vi har i 2021 hatt 8 webinar. Flere av disse ligger i opptak på vår Facebook side (Angstringen Norge) under «videoer» 🙂

I en slik periode vi er inne i, med en verdensomspennende pandemi, er det mange som sitter isolert og alene. Mange tilbud og aktiviteter er igjen stengt ned. Mange sitter på hjemmekontor, har mistet jobben eller blitt permittert. Nyhetene kan virke skremmende med stadige oppslag om pandemien. Flere har det vanskeligere nå og flere kan få det vanskelig fremover.

Behovet for å møte andre har aldri vært større. Vi vet at når mennesker med lignende problem treffes, og deler erfaringer, kan mange komme seg videre på en bedre måte. Det kan skape fellesskap, motivasjon, håp og mestring. Angstringen arrangere derfor en serie med webinarer som kretser rundt angst, selvhjelp og korona. Serien arrangeres i samarbeid med Rådet for psykisk helse og etter midler fra Stiftelsen Dam.

Felles for alle webinarene er at du må melde deg på for å få tilsendt link til arrangementet. Dette er webinarer så ingen ser deg på video eller hører deg. Du velger selv om du vil bruke/oppgi ditt navn.

februar 2021
mars 2021
april 2021
mai 2021
juni 2021
august 2021
september 2021
oktober 2021
april 2022
september 2022
desember 2022
mars 2024
Ingen arrangement funnet!