Podcast

Angstringen lager podcast

Har du angst som begrenser deg i hverdagen? Angstringen Norge har i mer enn 30 år startet grupper for folk som sliter med angst. Vi er ikke profesjonelle, men har mye egen erfaring. I denne podkastserien ønsker vi å formidle noe av kunnskapen vi sitter på etter alle disse årene. Vi ønsker å motivere, spre håp, undres og kanskje sette i gang en prosess hos den som høre på. En litt annen vinkling på et vanskelig, men også veldig spennende tema.

Vi starter denne podkastserien med å snakke med de som har vært frivillige i Angstringen lengst. Noe verdifullt må de ha lært og sitte inne med av kunnskap, som vi andre med mye kortere fartstid i «faget» og eget liv har.

Så får vi se hvor serien fører oss videre. Vi tenker veien blir til mens vi går og om hvilke respons vi får får på prosjektet. 

Du finner de ulike episodene av podcastene ved å søke på Angstringen i din podcastspiller, eller ved f.eks. å søke på Angstringen i Spotify.

Linken til Spotify finner du ved å trykke her. 

Du ser også de ulike episodene under historier og «blogginlegg».